2024 Yılında Gerçekleşecek Bu Karavan Fuarlarını Kaçırmayın!

Eğer bir karavan tutkunuysanız veya kendiniz için yeni bir karavan arıyorsanız, en iyi araçlardan en ilginç rotalara kadar ihtiyacınız olan bütün bilgiyi edinmek için katılmanız gereken etkinlik karavan fuarlarıdır. Sadece araç ve ekipman tanıtımından çok daha fazlasını sunan bu fuarlar sayesinde hem kamp ve karavan bilgilerinizi pekiştirebilir, hem de yeni nesil konfor trendlerini yakalayabilirsiniz. Üstelik yeni insanlarla tanışarak ağınızı genişletebilir ve seyahatleri eskisinden çok daha keyifli hale getirecek eğitimlere katılabilirsiniz. O halde her biri paha biçilmez detaylar ile dolu olan 2024 yılı karavan fuarlarını, gelin yakından inceleyelim!

Camp & Caravan İstanbul (24-28 Nisan)

Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bu yıl 6. düzenlenecek olan CNR Camp & Caravan İstanbul Fuarı, kamp ve karavan tutkunlarını bir araya getiren önemli bir etkinlik. Hayatı kolaylaştıran modern karavan çözümlerinden doğa sporlarına yönelik ekipmanlara kadar bir dizi ürünün sergilendiği fuar, aynı zamanda yenilikçi tiny house konseptlerini tanıtma konusunda da ün salmış durumda. En ilginç gezi rotalarını, doğada konfor sunan küçük evlerle buluşturan bu fuarı, 24-28 Nisan 2024 tarihlerinde ziyaret ederek ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Özgürlüğünüze bu kadar yaklaşmışken, bilgilerinizi bırakın ve birkaç dakika içerisinde özelleştirilmiş karavan tekfinizi sunalım.

Fiyat Teklifi Alın

Karavankara (2-5 Mayıs)

Karavankara, bireylerin doğa keşif gereksinimleri göz önünde bulundurularak düzenlenen ve karavanın yanı sıra; arazi araçları, kamp ekipmanları, avcılık ekipmanları gibi çok hobi ve outdoor yaşam aksesuarlarını birleştiren fuarlardan biri. Özgürlük arayışını hayatın her noktasına taşımayı hedefleyen fuarın üçüncüsünü, bu yıl, ANFA Altınpark Fuar Merkezi’nde ziyaret edebilir ve doğa ile bütünleşme hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Sektörün önde gelen firmalarını ağırlayan bu etkinlikte, Türkiye’nin her yerinden gelen önemli isimlerle de tanışabilirsiniz.

Çorlu Doğada Yaşam (14-19 Mayıs)

Tekirdağ, Çorlu Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan Çorlu Doğada Yaşam Fuarı, kamp, karavan ve tiny house hayranlarını birleştiren bir diğer önemli etkinlik. Bu yıl 3. kez yapılacak bu önemli etkinlikte Trakya’ya özgü eşsiz kamp alanlarından, avcılık, atıcılık, balıkçılık gibi spor ekipmanlarına ve alternatif turizm araçlarına kadar bir dizi farklı konuda yeni şeyler öğrenebilir, böylece karavan hayatına yenilik getirebilirsiniz.

Karavan Show Eurasia (24-28 Eylül)

BİFAŞ organizatörlüğünde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak Karavan Show Eurasia, Türkiye’nin en prestijli karavan ve outdoor ekipman fuarları arasında. 24-28 Eylül tarihleri arasında ziyarete açılacak fuar, sadece yurt içi değil Avrupa ve Kuzey Afrika’dan da sektör profesyonellerini ağırlaması ile ünlü. Motokaravan, çekme karavan ve van tipi karavan modellerini keşfetmek, ek olarak seyahat römorklarından ticari karavanlara kadar farklı kategorilerdeki ürünler hakkında bilgi almak için bu zengin fuara bir şans verebilirsiniz.

Denizli Doğal Yaşam Fuarı (20-24 Kasım)

Denizli EGS Park Fuar Merkezi’nde katılımcılarla buluşacak olan Denizli Doğal Yaşam Fuarı’nın bu yılkı konsepti geleceğin teknolojileri üzerine. Yerli ve yabancı birçok önemli markayı ağırlayan fuar, özellikle Ege’ye özgü rotalar, yeme-içme çözümleri ve inovatif sistemler üzerine bilgi edinmek için oldukça ideal. Fuar dönemi boyunca pek çok aktiviteye katılarak ailecek keyifli vakit geçirebilir ve sonraki rotanıza daha rahat karar verebilirsiniz.

TTI Outdoor (5-8 Aralık)

Fuar İzmir

Karavanist 2024 (14-22 Aralık)

Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli karavan, kamp, outdoor fuarı olan Karavanist, bu yıl 14-22 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5. kez düzenlenecek.

Tüyap

Kamp, karavan ve doğa tutkunlarına hitap eden fuarlar, yeni ekipmanlar tanımak ve gereksinimleri karşılamak için harikadır. Ancak Karavanist de dahil olmak üzere en prestijli fuarlardaki yerini alan Demonte Karavan uzmanlarına, buraya tıklayarak dilediğiniz her an ulaşabileceğinizi de unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir